Badkamer en/of toilet verbouwen

U bent uw eigen badkamer en/of toilet zat en bent toe aan een nieuwe? Van den Helder b.v. is ervaren in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers en/of toiletten.
Vooraf zullen wij met u om de tafel gaan om belangrijke zaken te bespreken zoals onder andere, de inrichting, wand- en vloertegels, verlichting en accessoires. Wij zullen u begeleiden bij het maken van de diverse keuzes. Natuurlijk is ook deel vervanging mogelijk, zoals alleen het vervangen van wand- en/of tegelwerk of enkel de douche.

Mijn badkamer is gedateerd en niet praktisch ingericht.

Voorafgaand aan de werkzaamheden zal voor u een offerte worden opgesteld met daarin uw wensen uitgewerkt. De wensen zullen dan aan een prijsbedrag worden gekoppeld. Tijdens een tweede gesprek kunnen kostenbesparingen worden besproken.
Het slopen van uw badkamer kan over het algemeen in één dag worden gerealiseerd. Natuurlijk zijn bepaalde factoren leidend voor de planning. Na de sloopwerkzaamheden kan er worden begonnen met het opbouwen van uw nieuwe droomruimte.

Welke keuzes moeten we allemaal maken?

Bij sloopwerkzaamheden in bewoonde woningen is het noodzakelijk om stofvrij te slopen. Met behulp van stofafzuiging en stofwanden creëren wij een stofarm werkgebied. Zowel de medewerkers als natuurlijk de bewoners ondervinden hierdoor minimale overlast van stof.
De route door de woning, richting het te verbouwen deel van de woning, dient ook na de verbouwing nog intact te zijn. De routes die de werknemers door de woning gaan, worden volledig afgedekt en afgeplakt. Kans op beschadigingen worden hierdoor geminimaliseerd.

Verbouwen betekend stof.