Keuken verbouw

Een keuken is een belangrijk onderdeel in de woning, daarom zit u niet te wachten om weken buiten de deur te moeten eten of een magnetronmaaltijd te moeten klaarmaken.

Voorafgaand aan de renovatie van uw keuken gaan we aan de tafel zitten om de plannen door te spreken. Het is mogelijk dat u al een keuken heeft uitgezocht en dat alleen de oude verwijderd dient te worden en de noodzakelijke leidingen omgelegd moeten te worden. Een belangrijk onderdeel van die samenwerking is de planning. Door de planning vooraf duidelijk te bespreken is de overlast voor u beperkt.

Mocht u nog geen nieuwe keuken op het oog hebben kunnen wij u samen met onze interieurbouwer bij staan in de diverse keukenkeuzes die er zijn. Van kleur tot afmeting en van aanrechtblad tot deurgreepjes.

Mijn keuken is te klein, maar ik zit niet te wachten op weken overlast.

Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met het verbouwen en renoveren van de keuken. Onze werkwijze rijkt verder dan alleen het verwijderen en plaatsen van een keukenblok. Tijdens het gesprek zullen wij daarom ook praktische oplossingen met u bespreken.

Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld het openmaken van de scheidingswand tussen de keuken en de eetkamer. Door deze doorbraak uit te voeren ontstaat er een grotere ruimte en komt er ook meer licht in de woning. Maar natuurlijk is er ook een optie tot het verlagen van het huidige plafond. Veelal is er een verlichtingsbron aanwezig in het midden van de keuken. Door een verlaagd plafond aan te brengen ontstaan er mogelijkheden tot het plaatsen van lichtspots. Hierdoor is er direct een andere sfeer te creëren in de keuken en wordt het een ruimte die gezien mag worden.

Wij willen iets met de keuken, maar we weten nog niet wat.

Bij sloopwerkzaamheden in bewoonde woningen is het noodzakelijk om stofvrij te slopen. Met behulp van stofafzuiging en stofwanden creëren wij een stofarm werkgebied. Zowel de medewerkers als natuurlijk de bewoners ondervinden hierdoor minimale overlast van stof.
De route door de woning, richting het te verbouwen deel van de woning, dient ook na de verbouwing nog intact te zijn. De routes die de werknemers door de woning gaan, worden volledig afgedekt en afgeplakt. Kans op beschadigingen worden hierdoor geminimaliseerd.

Verbouwen betekend toch stof?